Barterwallet2u.com

Posted on 7 October 2008. Filed under: Finance, HYIP, Pelaburan, Pendapatan Aktif, Pendapatan Pasif | Tags: , |

Harap maklum :
BTR2U.COM bukan laman web rasmi syarikat!!!
WEBSITE ini milik peribadi MyTeam bagi mempromosikan perniagaan Barterwallet2u.Com Berhad dan membantu pendaftaran ahli-ahli baru ke dalam syarikat tersebut. Tanpa promosi bisnes anda akan sukar berkembang. Salah satu bentuk promosi adalah media iklan, seperti iklan baris, iklan media cetak, elektronik, dan lain lain. Semakin banyak media iklan yang anda gunakan untuk promosi maka semakin besar peluang bisnes anda berkembang.

Barterwallet2u.com Berhad bukan satu skim. Anda hanya berkongsi modal dengan syarikat ini (secara JV atau usahasama) untuk sebuah projek gergasi kitar semula dari bahan terbuang. Syarikat ini membeli barang-barang terbuang yang boleh di kitar semula seperti besi buruk, aluminum, kertas, plastik dan pelbagai lagi. Bidang kitar semula telah melahirkan ramai jutawan tanpa kita sedari. Dengan pengalaman yang ada maka syarikat ini malancarkan satu program bagaimana anda boleh turut serta dengan modal yang sangat minimum samaada anda sebagai rakan kongsi yang hanya duduk diam atau anda yang ingin aktif mencari seramai mana rakan-rakan baru. Pastinya usaha anda itu akan dibayar dengan insentif yang lumayan!.

Barterwallet2u.Com Berhad kini telah melangkah lebih jauh dengan membawa perniagaan BW ke Negara Eropah. Justeru, pertukaran wang telah diselaraskan kepada matawang EURO. Anda tidak akan rugi menyertai BW (JV dengan BW) kerana syarikat sedang membuat perancangan yang akan membawa keuntungan yang lebih besar kepada para pesertanya. BW adalah revolusi bisnes terbaru dan terkini. Pastinya, hanya mereka yang berani mengambil risiko dan dapat melihat peluang di hadapan mereka, akan menikmati keuntungan dalam perniagaan ini.

Modal penyertaan: Classic : RM55.00 (100 e-point), Silver : RM550.00 (1000 e-point), Gold : RM1650 (3000 e-point) dan Platinum : RM5,500.00 (10,000 e-point). Kadar pertukaran semasa penyertaan: Euro 1 = RM5.5.  Dengan e-point tersebut, anda boleh tebus “redeem” pelbagai barangan atau produk syarikat yang akan diumumkan selepas hari pelancaran nanti.

Untuk pengetahuan anda, 50% dari amaun (jumlah modal yang anda bayar) akan digunakan untuk urusniaga KITAR SEMULA (besi buruk dan lain-lain). Keuntungan yang diperolehi dari perniagaan tersebut, syarikat membayar dividen SETIAP MINGGU kepada ahli-ahli. Manakala 50% lagi dikhaskan untuk plan pemasaran kepada ahli-ahli yang memperkenal/menaja rakan-rakan. Ini bermakna, apabila anda menyertai perniagaan ini, anda DIJAMIN PULANGAN yang menguntungkan, iaitu PRODUK dan juga INSENTIF MINGGUAN, walaupun anda tidak berbuat apa-apa pun!. Setiap peserta berpeluang menikmati 2 jenis pendapatan:

1. PENDAPATAN PASIF

PASIF bermakna anda tidak perlu membuat penajaan atau memperkenalkan sesiapa. Anda hanya tunggu dividen atau pemberian keuntungan (antara 4% – 6%) setiap minggu, bergantung kepada jumlah keuntungan syarikat.  Dividen akan dimasukkan ke dalam e-wallet anda. Untuk melihat jumlah wang anda dalam e-wallet, anda hanya perlu log-in ke member area (laman web syarikat) menggunakan username dan password anda.  Lihat contoh di bawah (berdasarkan pemberian keuntungan 5% seminggu:

MODAL

PULANGAN MINGGUAN

RM55 (EURO 10)

EURO 0.50 (RM2.25)

RM550 (EURO 100)

EURO 5.00 (RM22.50)

RM1650 (EURO 300)

EURO 15.00 (RM67.50)

RM5,500 (EURO 1000)

EURO 50.00 (RM225.00)

Kadar pertukaran: 1bwp � Euro 4.5

DAFTAR P E R C U M A dalam borang (di bawah), kemudian log-in di http://www.btr2u.com menggunakan username dan password yang telah anda daftarkan.

2.  PENDAPATAN AKTIF

Setelah mendaftar, anda akan diberi sebuah laman web replika (tercatit username anda sendiri).  Web replika ini diberi PERCUMA!. Anda hanya perlu hebahkan dan promosikan peluang ini kepada rakan-rakan. Apabila mereka menyertai BW dengan membuat bayaran, anda berpeluang menerima pendapatan lumayan, melalui Plan pemasaran yang LUAR BIASA. Join sekarang!

Advertisements

Make a Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: