MLM

Pengarah syarikat Mirza didakwa jalankan perniagaan tanpa lesen

Posted on 28 May 2009. Filed under: AROUND SABAH, Banking, Finance, FOREX, HYIP, Kerjaya, MLM, Pelaburan, Pelan Perniagaan, peluang perniagaan, Pendapatan Aktif, Pendapatan Pasif, Perbankkan, Plan Perniagaan, POLITIK | Tags: , , , , , , , |

Pengarah syarikat Mirza didakwa jalankan perniagaan tanpa lesen

28th May, 2009

KOTA KINABALU: Dua pengarah sebuah syarikat perniagaan jualan langsung dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini kelmarin terhadap pertuduhan menjalankan perniagaan tan-pa lesen yang sah.

Dua pengarah Syarikat Gemilang Mirza Sdn Bhd itu, Ag Ajis Pg Mat Salleh, 30, dan Ag Binting Pg Mat Salleh @ Pg Jual, 46, yang diwakili peguam Ram Singh mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan itu.

Syarikat itu didakwa menerima deposit daripada orang awam antara 15 April tahun lepas dan 13 Jan tahun ini di Lot 14, Blok C, Papar Century Plaza, Papar, kira-kira 50km dari sini, tanpa lesen yang sah.

Pertuduhan itu dibuat mengikut Seksyen 6 (4) Akta Bank dan Institusi-Institusi Kewangan 1989 (Akta 372) yang memperuntukkan hukuman denda tidak melebihi RM10 juta atau 10 tahun penjara atau kedua-duanya.

Hakim Ummu Kalthom Abdul Samad menetapkan 19 hingga 21 Jan tahun depan untuk perbicaraan kes itu.

Terdahulu, Timbalan Pendakwa Raya Hazri Haris berkata pihak pendakwaan akan memanggil 25 saksi dalam kes itu.

Sementara itu, dua pengarah syarikat itu turut dihadapkan ke satu lagi Mahkamah Sesyen di sini bagi pertuduhan menerima deposit daripada orang awam tanpa lesen yang sah di tempat dan pada masa yang sama.

Kedua-dua mereka mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan itu.

Hakim Ismail Brahim membenarkan kedua-dua kes itu dibicarakan bersama.

Beliau juga membenarkan kedua-dua tertuduh masing-masing diikat jamin RM100, 000 dengan dua penjamin dan mengarahkan pasport antarabangsa masing-masing diserahkan kepada mahkamah.

Local


Direct selling company, two directors charged

28th May, 2009 KOTA KINABALU: A direct selling company and two of its directors were yesterday charged in the Sessions Court with receiving deposits from public worth more than RM23 million without having a licence, an offence under the Banking and Financial Institutions 1989.

Gemilang Mirza Sdn Bhd and the directors Ag Ajis Pg Mat Salleh, 30 and his elder brother, Ag Binting Pg Mat Salleh, 46, from Kampung Benoni, Papar denied the wrongdoing.

They will be tried on Jan 19-21 next year. They face a fine of up to RM10 million or a jail term of up to 10 years or both, if convicted.

The offence framed under Section 25 (1) of the Banking and Financial Institutions Act 1989 allegedly took place at Lot 14, Block C, Papar Century Plaza, Papar between April 15, 2008 and Jan 13, this year.

In the charge, the company, Ag Ajis and Ag Binting were accused with receiving deposits from members of the public without having a valid licence granted under Section 4 (4) of the Banking and Financial Institution Act 1989.

Bank Negara prosecuting officer, Hazri Haris proposed a RM300,000 bail deposited under a single surety for each of the accused.

Ram Singh representing both men said the bail was excessive and had proposed to the court three land titles, which according to his clients are valued at RM650 million plus a concrete house in one of the lands.

“This can be used to secure both of their attendance should they failed to turn up for the hearing,” he said adding that as both of them are locals, they have no reason to abscond.

“Ag Ajis only has RM5,000 at the moment and Ag Binting is married with two children. He is the breadwinner of the family, all his brothers and sisters are depending on him,” he said adding that both men had given their cooperation to Bank Negara after their premise with products were raided on Jan 16.

Judge Ismail Brahim released Ag Ajis and Ag Binting on a RM100,000 bail with a land title of not less than RM100,000 or cash deposited under two local sureties.

Hazri had earlier on proposed before Sessions judge Ummu Kalthom Abdul Samad for a joint trial for both directors and the company. Ram and Hazri also confirmed that the deposit-taking allegedly came to the tune of more than RM23 million.

http://www.newsabahtimes.com.my/

Read Full Post | Make a Comment ( None so far )

Bank Negara Malaysia Membuat Serbuan Terhadap Gemilang Mirza Sdn. Bhd.

Posted on 14 January 2009. Filed under: AROUND SABAH, Banking, Finance, HYIP, MLM, Pelaburan, Pelan Perniagaan, peluang perniagaan, Pendapatan Aktif, Pendapatan Pasif, Perbankkan, Plan Perniagaan | Tags: , , , , , , , , , , , , , |

Versi mesra pencetak | Hantar artikel kepada rakan

Ref No: 01/09/03

Embargo: Untuk Siaran Segera

Bank Negara Malaysia Membuat Serbuan Terhadap Gemilang Mirza Sdn Bhd yang Disyaki Menjalankan Aktiviti Pengambilan Deposit Tanpa Lesen dan Pengubahan Wang Haram

Pada 13 Januari 2009, Bank Negara Malaysia membuat serbuan terhadap Gemilang Mirza Sdn Bhd di bawah Seksyen 25(1) Akta Bank dan Institusi-Institusi Kewangan 1989 (BAFIA) dan Seksyen 4(1) Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram dan Pembanterasan Pembiayaan Keganasan 2001 (AMLATFA). Seksyen 25(1) BAFIA 1989 melarang mana-mana individu untuk mendapat, mengambil atau menerima deposit tanpa lesen yang sah, sementara Seksyen 4(1) AMLATFA 2001 menghalang mana-mana individu daripada terlibat dalam, atau cuba untuk melibatkan diri dalam, atau bersubahat dengan aktiviti pengubahan wang haram.

Serbuan terhadap Gemilang Mirza Sdn Bhd dibuat di premis syarikat di Papar, Sabah berikutan aduan yang diterima daripada orang ramai. Aset dan dokumen syarikat yang berkaitan telah dirampas untuk tujuan penyiasatan.

Mana-mana individu atau syarikat yang melakukan kesalahan di bawah Seksyen 25(1) BAFIA 1989 akan, atas sabitan, dikenakan denda tidak melebihi RM10 juta atau dipenjarakan untuk tempoh tidak melebihi sepuluh tahun atau kedua-duanya sekali. Mana-mana individu atau syarikat yang melakukan kesalahan di bawah Seksyen 4(1) AMLATFA 2001 akan, atas sabitan, dikenakan denda tidak melebihi RM5 juta atau dipenjarakan untuk tempoh tidak melebihi lima tahun atau kedua-duanya sekali.

Orang ramai diingatkan supaya berwaspada dengan skim pelaburan yang dipromosikan melalui Internet, telefon atau seminar yang dianjurkan oleh individu atau syarikat yang tidak dilesenkan atau dibenarkan oleh Bank Negara Malaysia untuk menerima deposit atau berurusan dalam urus niaga mata wang asing, bagi mengelakkan kehilangan wang mereka. Senarai semua institusi berlesen yang dibenarkan menerima deposit terdapat di laman web Bank Negara Malaysia di www.bnm.gov.my.

Untuk keterangan atau nasihat lanjut, orang ramai boleh menghubungi Bank Negara Malaysia di:

BNMTELELINK (Pusat Perhubungan Pelanggan)
Tel: 1-300-88-5465
Faks: 03-2174 1515
E-mel: bnmtelelink@bnm.gov.my

BNMLINK (Pusat Perkhidmatan Pelanggan)
Blok D, Bank Negara Malaysia,
Jalan Dato’ Onn, 50480 Kuala Lumpur
(Waktu urusan: Isnin – Jumaat, 9:00 pagi – 5:00 petang)

Bank Negara Malaysia
13 Januari 2009

© Bank Negara Malaysia, 2009. All rights reserved.

P/S : AKHIRNYA APA YANG DIRAMAL AKAN TERJADI, MENJADI KENYATAAN (Dr Bangang akhirnya hilang bangangnya …)

Read Full Post | Make a Comment ( 5 so far )

Dari Awang Binting Blogspot :-0

Posted on 27 December 2008. Filed under: AROUND SABAH, Banking, Finance, HYIP, MLM, Pelaburan, Pelan Perniagaan, peluang perniagaan, Pendapatan Aktif, Pendapatan Pasif, PENTERNAKAN, Plan Perniagaan |

Peribadi Si Bangang teruk!!!

Bagi pihak syarikat dan semua ahli GMSB, ditegaskan sekali lagi bahawa pihak syarikat tidak pernah mencetuskan permusuhan dengan sesiapa. Memang benar, di dalam forum ada pro dan kontra, pengkritik biarlah mengkritik. Sudah menjadi asam dan garam, ada yang menyokong dan menentang. Tetapi janganlah sampai ke tahap penghinaan, memperolok-olokkan Pengarah. Cara anda mengkritik menggambarkan keperibadian anda yang teruk. Baca di Nasi dan Garam Buntal- Produk terlaris Mirza
Hahahah……Mun biskita kan tau, wikipedia mengkategorikan Charles Ponzi sebagai PENIPU, HINA dan PENJENAYAH.

——————————————————————
CHARLES PONZI

MUA BUNTAL

Pandangan siring (Tonik marubah sagalanya)
——————————————————————

Skim ini dinamakan sempena Charles Ponzi, yang menjadi terkenal hina kerana menggunakan teknik ini selepas berhijrah dari Itali ke Amerika Syarikat pada tahun 1903. Ponzi bukanlah orang pertama mencipta skim sebegini, tetapi operasinya mengaut jumlah wang yang begitu besar sehinggakan ia menjadi terkenal diseluruh Amerika Syarikat. Hari ini skim sebegini adalah lebih rumit berbanding Ponzi, sungguhpun formula asasnya adalah serupa dan prinsip dibelakan semua skim Ponzi adalah untuk mengambil peluang dari kehilangan pertimbangan fikiran, yang timbul akibat oleh perasaan tamak. Charles Ponzi dengan labu2nya – wikipedia

Peribadi sibangang memang teruk dan peribadi orang yang membuat ponzi adalah HINA.

Eeehhhhhhh, sukor sukor …… baik lagi “teruk” dari “hina” atu ci.

Monday, December 15, 2008

Gemilang Mirza adalah PONZI dan aku tetap ingin malabur!

Nota: Baca sampai habis tulisan kuani. Jgnn jadi orang lapasan OUM. Bisidia ani inda pandai mambaca tulisan yg panjang2. Amun kan maki hamun kadiaku, lapas baca tah …

Ada saurang dua yang baik usulnya di topix.com atu.

Bisidia ani tahu pasal GM ani ponzi usulnya tapi tatap jua mau malabur.

Respek tahku kan orang camani ani, kurapak banar tah mun biskita kan banar2kan tahu.

Bukan bisidia ani ganya, samua tah 3 kategori orang yang paham konsep “high risk high return” dan di tabalikkan jadi “high return high RISK” inda tah ku mangacau lagi bisidia atu.

Pertama: bisidia sudah paham 10 fakta pasal GM

Kadua: bisidia tau yang pelaburan GM ani haram di sisi agama Islam

Katiga: Tatap jua kan malabur

Penyelesaian: Labur tia saja bah. Mun ilang pun sudah paham apa kan diingaukan!

———————————————————
Soalan bangang:
Soalnya mun si bangang banar2 pasti GM ponzi kanapa inda repot polis sama BNM saja?

Jawapan lagi BANGANG:
Inda bulih. Pasal paiparan, dang sanak ku pun samuha malabur siring padang atu. Talampau banyak karusakan usin bisidia atu amun ku mariput. Ramai jua kamu ani yangtau fakta2 yang kucaritakan atu, mana doktornya, mana cigunya, mana managernya… bukannya inda tahu nyanta. Tapi atutah namanya, tamaha. Pikiran bila sudah dikuasai oleh napsu kapala agung $$$ apa kan gaya.

Jadi atutah sabapnya pandidikan yang dapat ku ambur2kan di blog ani –> untuk orang yang kan bapikir Ganya. Mana-mana biskita yang makihamun tabalas tah sama makihamun jua – aku apa kurangnya dalam soal makiamun ani. Dari 40,000 orang GM atu, inda payah banyak, saurang dua saja yang dapat manarima buah pikiranku cukup tah.
———————————————————

Target kadiaku bukan 3 kategori palabur di atas atu. Yg ku tuju iatah palabur2 ygg dikimpin oleh orang2 OUM dibwh ani:

1. Bisidia palabur yang inda paham apa2 tapi turut malabur pasal tamaha.

2. Palabur yang join pasal GM asik2 mamesongkan info kunun ada kabanaran BNM tah. apatah.
Dr Zetti Akthar Aziz Gabnor BNM atu bukannya palui nyamu tu Binting, binting …. Mun banar2 GM diapprop nya, atu menconteng arang dimuka bapanya Ungku Aziz yang merupakan pakar ekonomi terkemuka malaysia.

3. Palabur2 buduh tamaha yang bautang sana-sini pasal kan malabur.
Buduh-buduh. Main ponzi ani 1st golden rulenya ialah GUNAKAN HANYA USIN YANG BUKAN kan dipakai hari2, supaya amun GM hilang, usin rumah pambali gula susu inda takacau.

4. Orang yang malabur dua tiga ribu lapas tu inda tia pandai mangambil usinnya. Pusing kunun. Pusing tia sampai puting baliung datang. 2nd Golden Rule – Usin ratus2 yang ada ditangan biskita lagi baik dr puluh2 ribu yg ada di GM. JADI KAUT SEBANYAK MUNGKIN USIN MIRZA, TAPI SETELAH DAPAT JGN LABUR BALIK SEMUANYA.

5. Orang2 yang inda pandai baranti sampai last minit kana sarbu BNM. Labur 100,000 – lapas 6 bulan dapat 175,000. Cukup banyak sudah tu, baranti salagi bulih. Barapa banyak lagi barutah kan baranti, sampai kana sarbu?

6. Plbur yang topuuuuuuuuuup inda baranti, kunun supaya usin baranak bacucu – bikin gumuk. Kamu cuma bikin sibinting gamuk. Macam buntal sudah mua nya atu kuliat.

7. Palabur yang inda paham2 yg mini market GM atu INDA mampu menjana RM1 juta jualan. Paling basar Hypermart papar atu sudah tiga kali tukar owner. Mula2 Lady Hypermat, tukar Pasaraya Anda, tukar lagi GIANt. Mcm atu punya lama, Giant cuma bali kurang dari 400 ribu – anikan pulang Sibinting yang barukan bajual baras.

————————————————————–
IKLAN PRODUK TERBARU MIRZA
RABAN AYAM MUDAH ALIH

HIDUP PASTI BERBEZA

Sebalum Mirza

Kandang Benoni.

Mirza marubah sagalanya

Si mua buntal sangat kreatif

Raban mudah alih lengkap dengan tandas pam
(ayam pun malabur di GM)

Klihatan staff GM membuat demo bagaimana
ayam begitu selesa malabur dalam raban.
(Rambut staff GM ani jangan ditagurkan – atutah
bahana makai tonik rambut mirza)
————————————————————–

8. Palbur2 yang picaaya sibinting kan mambuat Mirza Islamic Finance Berhad. Inda ya tahu pakah kalulusan mambuat islamic finance lagi payah dari mambuat finance yang biasa. Islamic finance dikawal oleh akta bank islam – lain dari bafia. Buduhnya kau ani binting, Baiktah kau ani mambuat raban ayam mudah alih lagi sanang. TAPI yang pling kasian, baru jua sibinting mua buntal ani tau beza syarikt sendirian berhad dan berhad. Jadi dlm news sari atu, di tulis nya tia “Mirza islamic finance BERHAD”. Palir, palir ….

9. Palabur yang picaya sibinting kan mambuat talipon 015. Ani tah palabur paling palui. Apa sabab celcom kana bali oleh tm, inda untung bah. kanapa mutiara telekom, adam telekom dulu ilang? persaingan industri telekomunikasi anigila2 bah – mambuat talipaun ani bukannya mcm mambuat tonik rambut nyanta. Teknologi barubah purata setiap dua tahun, jadi overheadnya bukan sadikit.

10. Plabur yg teruja dengan penglibatan public figure yang jadi maskot GM>>> macam Patrick Sindu.

Aku kanal bah si patrik opportunis ani. Orangnya suka serkap jarang. Selalu buat kesimpulan awal. Kurang hati-hati dalam tindakan sabab lampau kuat logop., tanyatah orang kampungnya. Atutah kogutan saja, mun bacaramah lari tajuk saja tia. Mana2 majilis Asal rehat makan ia tah yang dulu2 sama matanya yang mirah2 atu. Si patrik sudah banyak kali meletakkan kredibliti CASH dalam bahaya. Tahun ani saja sudah dua kali. Bulan dua lapas ia mencemarkan persatuan pengguna dengan mancampurkan politik dalam CASH – ya batanding jadi calun bebas. Terbaru jadi maskot GM >>>> Stop it Patrick! you bring disgrace to Sabah consumers <<<< Bila saja GM kana sarbu BNM nanti si Patrik ani patut letak jawatan – bikin malu Sabah saja. Begitu punya lama jadi orang kuat CASH sampai elaun RM2,000 pun dapat dari agensi PBB, tapi masih tamaha cari duit labih. Patut contohi tah personaliti penguna dari semenanjung macam HM Idris dari CAP atau Prof Dr. Hamdan dari FOMCA.

Komen ??

Any way latest result my GM poll

Undian mengenai Gemilang Mirza hingga 27/12/2998

Reblog this post [with Zemanta]
Read Full Post | Make a Comment ( 1 so far )

SYARIKAT MLM TANG TELAH DIBATALKAN LESEN 2004 – 08

Posted on 18 October 2008. Filed under: Finance, Francais, Kareer, Kerjaya, MLM, peluang perniagaan, Pendapatan Aktif, Pendapatan Pasif, Plan Perniagaan | Tags: , , |

SYARIKAT TANG TELAH DIBATALKAN LESEN 2004
BIL NAMA SYARIKAT PELAN
1 AWANA ABADI SDN BHD
2 CINTAI HOLIDAYS SDN BHD MLM
3 FRESHWAY ENERGY MKTG SDN BHD
4 INVERICH SDN BHD
5 COMMUNICATIONS TECHNOLOGY INNOVATION SDN BHD MLM
6 COSMO OPTION SDN BHD MLM
7 FIRST FOREFRONT SDN BHD
8 FORTUNE CORPORATION SDN BHD MLM
9 JAMIN EDAR (M) SDN BHD MLM
10 KATZEKAWA SDN BHD
11 KUBTRUS SDN BHD
12 PESONA INTENSIVE SDN BHD
13 PRISMA NETWORK SDN BHD MLM
14 PROMINENT ADVANTAGE SDN BHD
15 ROYALE MILLENIUM (M) SDN BHD MLM
16 SCM FREE ENTERPRISE SDN BHD
17 STEADFAST SUCCESS SDN BHD MLM
18 ZENITH ONE SDN BHD
SYARIKAT YANG TELAH DIBATALKAN LESEN 2005
BIL NAMA SYARIKAT FAIL AJL TARIKH PELAN
1 ALL SMART 1421 931237 22.12.2005 SLM
2 AMBANG ANEKA 953 93790 22.12.2005 MO
3 AUTOAIR HEALTHCARE MANAGEMNET 687 93227 22.12.2005 MLM
4 BONUS EDGE 1396 931210 22.12.2005 SLM
5 BYTE-CITIES NETWORK (M) 70 93261 22.12.2005 MLM
6 CITISONIC 1592 931360 30.8.2005 SLM
7 DIMAZ UNDUSTRIES 1380 931172 22.12.2005 MLM
8 DYMAX BIO BLUE (M) 1314 931130 22.12.2005 MLM
9 E2W UNITED 1247 931062 22.12.2005 MLM
10 ELIXIR INTERNATIONAL 813 93628 22.12.2005 MLM
11 EMINENT TYCOON 1432 931245 22.12.2005 MLM
12 ESCAPE MARKETING 1739 931444 22.12.2005 SLM
13 GENDAX 1724 931443 22.12.2005 MLM
14 IDEALIFE HOME SPA (M) 1193 931025 22.12.2005 SLM
15 INSCARD 82 93036 22.12.2005 SLM
16 IVORY-ED 1822 931491 30.8.2005 SLM
17 JEWEL & IMAGE MARKETING 784 93554 22.12.2005 MLM
18 KNOWLEDGE HUB INCORPORATION 1781 931467 22.12.2005 SLM
19 NAICO INTERPRISE 1712 931425 22.12.2005 MLM
20 PT BUMIMAHA 1514 931344 22.12.2005 MLM
21 PT MAHADUNIA 1523 931332 22.12.2005 MLM
22 PURE ACTION 1647 931394 22.12.2005 SLM
23 RADIANT LIFE 330 93316 22.12.2005 MLM
24 RAS GLASSWARE MARKETING (M) 728 93619 22.12.2005 SLM
25 SABIRA MARKETING 1334 931148 22.12.2005 MLM
26 SHAH ALAM MARKETING (M) 1517 931329 22.12.2005 MLM
27 SONALI PRODUCT (M) 899 93714 22.12.2005 SLM
28 SURE ADVANTAGE 1675 931416 14.6.2005 SLM
29 TOP-ED MARKETING SERVICES 1058 93886 22.12.2005 SLM
30 ULTI-SUN 1736 931447 22.12.2005 MLM
31 WIDURI 1871 931532 14.6.2005 SLM
SYARIKAT YANG TELAH DIBATALKAN LESEN 2006
BIL NAMA SYARIKAT FAIL AJL TARIKH PELAN
1 BARA CEMERLANG 266 jld 2 93053 17.3.2006 SLM
2 BEYOND 2000 WORLDWIDE 1663 931392 17.3.2006 SLM
3 CARE-ME DIRECT SALES 385 jld 3 93334 17.3.2006 MLM
4 CONSTANT POINT 264 jld 2 93100 17.3.2006 SLM
5 GIOSAINT MAKETING 1016 jld 3 93849 17.3.2006 SLM
6 HANIMA EMBROIDERY 1749 931440 17.3.2006 SLMO
7 HAXONIC SUPPLY 1831 931516 5.1.2006 SLM
8 LANDMARKS HOTEL & REALITY 1574 931342 17.3.2006 SLM
9 O’CONNORS TRADING 730 93448 17.3.2006 MO
10 PERFUMES INSPIRED 1723 931423 17.3.2006 SLM
11 SOFU BOSS ENTERPRISE (M) 1323 931138 17.3.2006 MLM
12 THE MINDS CREATIONS 1409 931223 17.3.2006 MLM
13 TROPICAL FOODS & BEVERAGES 1756 931457 17.3.2006 MLM
14 SCS GOLDEN SDN BHD 1849 931506 12.4.2006 SLM
15 SINURI MARKETING SDN BHD 1809 931487 12.4.2006 SLM
16 WIJAYA MARKETING SDN BHD 1851 931523 12.4.2006 SLM
17 WAWASAN ELEGAN SDN BHD 1807 931472 12.4.2006 SLM
SYARIKAT YANG TELAH DIBATALKAN LESEN 2007
BIL NAMA SYARIKAT FAIL AJL TARIKH BATAL PELAN
1 MEGA INTOP SDN BHD 1868 931531 6.04.2007 SLM
2 GLOTRON MARKETING SDN BHD 1940 931580 6.04.2007 SLM
3 TECHLIGENT SDN BHD 1866 931542 6.04.2007 SLM
4 FANCY-ED MARKETING SDN BHD 1922 931590 6.04.2007 SLM
5 DIMENSI JAYAMULIA SDN BHD 1829 931496 6.04.2007 SLM
6 WELLNIC SUPPLY SDN BHD 1941 931576 6.04.2007 SLM
7 JUTRONIC MARKETING SDN BHD 1774 931463 6.04.2007 SLM
8 EKNO AKTIF SDN BHD 1877 931539 6.04.2007 MLM
9 VIAMORE CORPORATION 469 93416 6.04.2007 MLM
10 CUBIC CONCEPT SDN BHD 1116 93935 6.04.2007 MLM
11 VISI CARE WORLDWIDE SDN BHD 1742 931433 6.04.2007 MLM
12 PLURIS SDN BHD 1770 931455 6.04.2007 MLM
13 PENZONE MARKETING SDN BHD 1948 931625 15.08.2007 MLM
14 EZONO NETWORK SDN BHD 2031 931649 15.08.2007 MLM
SYARIKAT YANG TELAH DIBATALKAN LESEN 2008
BIL NAMA SYARIKAT FAIL AJL TARIKH BATAL PELAN
1 Worldwide Freshway Sdn Bhd 1834 931502 24.01.2008 MLM
2 Smart Way Sdn. Bhd. 2109 931704 22.02.2008 MLM
3 Ibioenergy.Com Sdn Bhd 1874 931549 29.05.2008 MLM
4 Nabinco Network Sdn Bhd 2177 931732 16.04.2008 SLM
5 NSSP (M) Sdn Bhd 538 93391 MLM
6 E-Eagle Sdn Bhd 1902 931555 30.04.2008 MLM
7 CWW Worldwide Sdn Bhd 1918 931568 29.05.2008 MLM
8 IMP Network Sdn Bhd / VROOM Club (M) Sdn Bhd 1801 931486 11.01.2008 MLM

9

BYG Worldwide Berhad 139 93034 17.09.2008 MLM
Read Full Post | Make a Comment ( None so far )

Maxcash Revolutions. MLM or HYIP?

Posted on 8 October 2008. Filed under: Finance, HYIP, MLM, Pelaburan | Tags: , , , , |

Sorry to MaxCash Revolutions ©®TM

dont know to contact you all how to have permission to copy n paste from your web to my viewer

please contact me if this news un approtiated or cannot be publish

Read Full Post | Make a Comment ( None so far )


Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...