IKLAN

Mengenai Ads4bucks
Korporat Ads4Bucks
Muatturun Profile
Produk Ads4bucks
Testimoni Agen
Ads4Bucks adalah sebuah Portal Pengiklanan dan Program Afiliat yang memberi anda kemudahan untuk mengiklankan produk dan juga perkhidmatan anda. Tujuan kami adalah untuk menjadikan Portal ini sebagai sebuah portal pengiklanan yang paling popular di dunia agar pelanggan kami benar-benar dapat menjual produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan dengan efektifnya. Dengan konsep afiliat 100% online ini kami yakin matlamat Ads4Bucks akan tercapai.
Ruang iklan Ads4Bucks serta online tools kami, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang. Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda walau pun anda tidak lagi menjadi Agen komuniti Ads4Bucks. Pihak kami akan memastikan portal ini popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.
Di samping itu juga, berbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan populariti Ads4Bucks sebagai “The Ultimate Address“.

Perancangan masa hadapan:
Ads4Tv – Internet TV

Ads4Cafe

Ads4Bucks HyperMarket

INGIN MENGETAHUI MENGENAI PRODUK ADS4BUCKS DENGAN LEBIH JELAS ?

Ads4Bucks ingin memberikan sesuatu produk yang lebih hebat dan menarik untuk semua Agen dan ini merupakan info secara terperinci mengenai produk yang Ads4Bucks sediakan untuk Agen.

GENIUS CAPABILITIES
Genius In A Box offers a variety of services to cater the challenging business needs in today’s fast paced world. This including developing communications strategy from the planning stage right up to consulting and execution.

Our services are also backed strongly with through research, up-to-date equipments and systems. Genius In A Box has a network of contacts from various experts in various industries. So, just tell your needs, we’ll perform our best to service you.

MARKETING

– Product procurement
– Wholesale outsourcing
– MLM marketing plan design
– Sales letter creation

PRESENTATION

– Graphics

– Invitation Design

– Corporate and Marketing Videos

– PowerPoint, HTML, Flash Presentations

– Website/Portal Creation

– Conference Collateral and Handouts

– Photography Session
– Printing Services

TECHNICAL
– Technical and Production Management

– SMS Technology- Audio-Visual

– Web/LAN/Computer

– Audio & Video Webcasting

– Banking & Payroll System
– Supply Chain Management System
– Claim Processing System
– Web-Based Application Developments

DESIGN & CREATION

– Environment Design

– Project Design

– Venue Design / Theming

– Stage Design

– Voice Over Scripting

– Talent Casting

* Silver Bucks Portal Pengiklanan
– Virtual Office
– SMS Blaster
– Ads4Bucks Bio-Energy Card (Hadiah – PERCUMA)
* Gold Bucks Portal Pengiklanan
– Virtual Office
– SMS Blaster
– Blog (Ads4Blog.com)
– E-Library
– Ads4Bucks Bio-Energy Card (Hadiah – PERCUMA)
Produk-produk Ads4bucks

1. Portal Pengiklananhttp://www.ads4bucks.com
Anda bebas untuk mengiklan sebarang produk, perniagaan, servis atau perkhidmatan yang telah anda sediakan. Pihak kami tidak meletakkan sebarang had berkenaan pengiklanan anda selagi anda tidak menyalahi undang-undang negara. Terdapat 2 kategori iklan di portal ini yang mana untuk semua iklan teks adalah PERCUMA manakala untuk iklan berbentuk banner akan dikenakan caj bergantung kepada saiz dan juga lokasi banner terbabit.

Walaupun begitu, bagi mereka yang tidak mahu menjadi agen kami tetapi masih ingin mengiklan di portal pengiklanan kami adalah dibenarkan.

� Untuk kadar harga iklan berbentuk banner sila rujuk kepada pihak pengurusan kami

3. SMS Blaster (Bulk SMS)
Kami menyediakan kepada anda sistem SMS Blaster pada kadar harga yang tidak mampu ditandingi. Kredit SMS kami hanya bernilai USD0.03/SMS atau RM0.10/SMS yang mana ini adalah kadar yang termurah di pasaran.
4. Blog Persendirian (Ads4Blog.com)

Kami menyediakan perkhidmatan blog kepada agen-agen kami yang membeli pakej Gold Bucks. Di blog ini anda boleh menulis tentang aktiviti peribadi atau perniagaan anda. Kami juga menyediakan ‘themes’ untuk anda pilih bagi mencantikkan penampilan blog anda.

5. Virtual Office

Virtual Office Ads4Bucks membenarkan agen-agen kami untuk melihat ‘business hierarchy’, pergerakan jualan kumpulan serta e-wallet mereka.

Di Virtual Office ini juga terdapat link ke e-library.

6. E-library

i) E-book – Terdapat 500 e-book berkaitan Business Plan (Pelan Perancangan Perniagaan) yang boleh anda jadikan panduan untuk memulakan perniagaan anda sendiri.
ii) Audio/Video Streaming
iii) Ads4Bucks Ultimate Business Guide – 1,300 templates dalam file Words dan dalam format ‘Isikan Tempat Kosong’ berkenaan dokumentasi-dokumentasi Resolusi Lembaga, Kertas Kerja Kewangan, Pelan Perancangan Perniagaan, Checklist serta banyak lagi untuk kegunaan perniagaan anda.
2. Ads4Bucks Bio-Energy Card (Hadiah PERCUMA)

Ads4Bucks Bio Energy Card diberikan sebagai hadiah kepada anda apabila anda membeli pakej produk maya kami. Dan kad ini sememangnya adalah PERCUMA! Namun begitu Bio Energy Card ini mempunyai 1 nilai yang tinggi untuk tujuan penjagaan kesihatan kita seharian. (Anda boleh membaca testimoni berkenaan kad ini di pautan berikut : Testimoni Agen)

Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?

Kad ini dihasilkan melalui teknologi Far Infrared Ray (FIR) menggunakan serbuk seramik bio yang unik. Kad yang terhasil daripada kaedah pembuatan yang dipatenkan ini boleh membantu dalam pelbagai aspek perubatan antaranya ialah ia akan melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.

Apakah Kebaikan Ads4Bucks Bio-Energy Card ?

a) Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.

b) Meringankan stres serta kelesuan badan.

c) Meningkatkan kecergasan serta tenaga.

d) Efektif untuk membunuh bakteria.

e) Mengaktifkan molekul air minuman.

f) Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.

g) Menghilangkan bau yang kurang enak.

h) Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.

i) Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.

j) Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.

Bagaimana untuk melekatkan Ads4Bucks Bio-Energy Card di badan?

Anda tidak perlu untuk melekatkan kad tersebut di badan anda. Adalah memadai sekiranya diletakkan di dalam poket ataupun bra untuk wanita.

Mengapa Ads4Bucks Bio-Energy Card tidak menggunakan bahan yang lembut ?

Kami berpendapat bahawa penggunaan FIR Bio-Energy dalam bentuk kad adalah lebih mudah buat semua orang. Anda hanya perlu meletakkan kad ini di dalam poket anda. Ads4Bucks tidak mahu menggunakan bahan yang lebih lembut (stiker, kain dll) kerana kos pengeluaran akan lebih meningkat dan ini akan menyebabkan pihak Ads4Bucks tidak dapat memberi kad ini secara percuma kepada semua Agen.

Apakah keberkesanan Ads4Bucks Bio-Energy Card ini ?

Walaupun kad ini kelihatan seperti tidak bernilai dan nampak hanya seperti kad biasa, namun keberkesanannya dapat dibuktikan secara saintifik dan bukan sekadar cakap kosong. Kami berkeyakinan bahawa kualitinya setanding dengan energy pendant, gelang serta rantai magnetik yang terdapat di pasaran. Pihak Ads4Bucks amat berbesar hati untuk memberi Ads4Bucks Bio-Energy Card ini secara percuma kepada semua Agen kerana kami sedar, kesihatan yang baik adalah lebih penting nilainya dari wang ringgit yang diperolehi.

Sila download repot saintifik yang dibuat oleh Korea Far Infrared Ray Association link dibawah:

Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini dapat menghilangkan bau badan ?

Ya !! Ia dapat menghilangkan bau tidak menyenangkan yang minor seperti bau makanan yang tidak menyenangkan di dalam peti sejuk, bau di dalam kenderaan serta bau badan.

Adakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ini selamat untuk kanak-kanak ?

Kad ini sememangnya selamat untuk kanak-kanak mahupun bayi.

Berapa lamakah jangka hayat Ads4Bucks Bio-Energy Card ?

Jangka hayat minima untuk setiap kad adalah 3 tahun.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: